Om Oss

Flossy är ett familjeföretag och vi är stolta över att ha utvecklat en innovativ tandtrådsprodukt som effektivt underlättar rengöringen av alla tänder i munnen, inklusive de svåråtkomliga kindtänderna längst bak. Våra främsta mål var dels att tillverka en användarvänlig tandtrådshållare och dels att minimera materialåtgången per rengöring. Flossy har utvecklats i samråd med svenska tandhygienister.


Med Flossy får du enastående fördelar när det kommer till tandtrådning. Vi har tagit hänsyn till de utmaningar som många människor står inför vid användning av traditionell tandtråd, och har skapat en produkt som är enkel att använda och ger en effektiv rengöring.

  

Genom att använda vår tandtrådshållare kan du enkelt och bekvämt komma åt alla tänder, vilket främjar en god munhygien och bidrar till en bättre tandhälsa. Dessutom minimeras materialåtgången. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder den bästa tandvårdsupplevelsen.


Flossy är en produkt som förväntas möta de specifika behoven hos våra användare. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet och pålitlighet i varje produkt vi tillverkar. Med Flossy får du en pålitlig och effektiv lösning för att upprätthålla ett hälsosamt och friskt leende. Dessutom erbjuder vi re-fill till din tandtrådshållare.

Teamet

Grundare & VD

Anders Hallinder

Vice VD

Svea Hallinder

Fakta

Tandköttsproblem börjar ofta i de trånga mellanrummen mellan tänderna. Det är därför mycket viktigt att noggrant rengöra dessa områden, men det kan inte uppnås enbart genom användning av en tandborste.


Traditionella tandborstar har begränsad tillgång till de smala utrymmena mellan tänderna, vilket ger plack och matrester möjlighet att ansamlas där.  Otillräcklig rengöring av dessa områden kan leda till tandköttsproblem, såsom tandköttsinflammation och potentiellt allvarligare tandlossningssjukdom.


Därför spelar användningen av tandtråd eller andra mellanrumsrengöringsverktyg en betydelsefull roll. Tandtråden når in mellan tänderna och effektivt avlägsnar plack och matrester som annars skulle vara svåra att nå med enbart en tandborste. Genom regelbunden tandtrådning kan du aktivt bidra till att förebygga tandköttsproblem och främja en hälsosam oral hälsa.